• Foodmarket

Faciliteiten

Om u tijdens uw verblijf volledig tot dienst te zijn, bieden wij diverse gemakken en faciliteiten.
Geniet van onze producten uit de Food Market, neem plaats in onze lounge of maak gebruik van onze fitness!

Food Market

De Food Market bevindt zich in het centrale gedeelte van het Apart-Hotel. Hier kunt u de 24 uur per dag terecht voor een ontbijt, lunch en diner tot een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten. Centraal hierbij staat gezondheid en kwaliteit; zo kunt u onze met zorg geselecteerde producten op ieder gewenst moment aanschaffen bij de zelf-scan betaal interface.

Naast de Food Market kunt u in alle rust werken in ons werk- en zitgedeelte of ontspannen in onze sfeervolle lounge.

Ontdek onze Food Market

Lounge

Tegenover de Food Market is een speciale werk- en zitgedeelte voor u ingericht,
om tijdens uw werkzaamheden te genieten van uw koffie of snack.

Ook bent u van harte welkom in onze naastgelegen lounge. In een ontspannen sfeer kunt u hier in alle rust plaatsnemen met een drankje en (warme) gerechten. Deze ruimtes zijn modern, stijlvol maar vooral ook huiselijk gemeubileerd en beschikken over gratis Wi-Fi. 

Wasruimte

Op elke etage bevinden zich wasruimtes waar u gebruik kunt maken van wasmachines en andere benodigdheden zoals strijkijzers en -planken.

Extensive Cleaning Package
Tijdens uw verblijf verzorgen wij eenmaal linnen service per week. Met deze kosteloze service bieden wij u op verzoek nieuwe handdoeken die u bij de receptie kan ophalen en na 6 nachten verzorgen wij een volledige schoonmaak waarbij ook het bedlinnen voor u vervangen wordt. Indien u een intensievere schoonmaak wenst, kunt u een Extensive Cleaning Package bij een van onze hosts of voorafgaand aan uw verblijf bijboeken.

Informatie aanvragen

 

 

Fitness 'Daily Work Out'

Als hotelgast kunt u gratis gebruikmaken van de sportfaciliteiten in onze fitness ‘Daily Work Out’. De fitnessruimte is uitgerust met de nieuwste apparatuur om uw lichaam en geest in balans te houden. Zo beschikt onze fitness over 2 hardloopbanden, 2 home trainers, een cross trainer, een roeimachine en kettlebells en multistation voor krachttraining. Onze ‘Daily Work Out’ fitnessruimte is dagelijks geopend van 06:00 uur tot 23:00 uur. Ook externe gasten zijn van harte welkom om gebruik te maken van onze fitnessfaciliteiten. 

Prijzen voor externe gasten: € 7,50 per keer | € 39,50 per maand | € 29,50 per maand obv 12 maanden
 

Gameroom

Als hotelgast kunt u in de gameroom gebruik maken van onze biljarttafel onder het genot van muziek uit onze jukebox.

Self check-in

Onze self check-in kiosk is speciaal ontworpen om u voor u de check-in procedure te vergemakkelijken. Door het gebruik van de nieuwste technologieën is het mogelijk in te checken bij onze kiosk, waarbij uw kamersleutel automatisch gelinkt kan worden aan één van uw mobiele devices. Bij vragen staat er op ieder moment een host/ hostess voor u klaar.

 

Taxi service

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp biedt een betaalde taxi service tegen een extra vergoeding van en naar Schiphol Airport aan. Op aanvraag kunt u gebruikmaken van deze service, u dient hiervoor een reservering te maken. 

Bewaakt parkeren
Het Apart-Hotel beschikt daarnaast over een ruime, bewaakte parkeerplaats waar u op basis van beschikbaarheid voor € 3,- per dag kunt parkeren. Indien u gebruik wenst te maken van onze parkeerfaciliteiten, wordt u ook vriendelijk gevraagd voorafgaand aan uw verblijf te reserveren. 

Contact