• Foodmarket

Faciliteiten

Om je tijdens jouw verblijf volledig tot dienst te zijn, bieden wij diverse gemakken en faciliteiten.
Geniet van onze producten uit de Food Market, neem plaats in onze lounge of maak gebruik van onze fitness!

Food Market

De Food Market bevindt zich in het centrale gedeelte van het Apart-Hotel. Hier kun je de 24 uur per dag terecht voor een ontbijt, lunch en diner tot een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten. Centraal hierbij staat gezondheid en kwaliteit; zo kun je onze met zorg geselecteerde producten op ieder gewenst moment aanschaffen bij de zelf-scan betaal interface.

Naast de Food Market kunt u in alle rust werken in ons werk- en zitgedeelte of ontspannen in onze sfeervolle lounge.

Ontdek onze Food Market

Lounge

Tegenover de Food Market is een speciale werk- en zitgedeelte voor je ingericht,
om tijdens je werkzaamheden te genieten van je koffie of snack.

Ook ben je van harte welkom in onze naastgelegen lounge. In een ontspannen sfeer kun je hier in alle rust plaatsnemen met een drankje en (warme) gerechten. Deze ruimtes zijn modern, stijlvol maar vooral ook huiselijk gemeubileerd en beschikken over gratis Wi-Fi. 

Wasruimte

Op elke etage bevinden zich wasruimtes waar je gebruik kunt maken van wasmachines en andere benodigdheden zoals strijkijzers en -planken.

Extensive Cleaning Package
Tijdens je verblijf verzorgen wij eenmaal linnen service per week. Na 6 nachten verzorgen wij een volledige schoonmaak waarbij ook het bedlinnen voor je vervangen wordt. Voor een toeslag kun je een badlinen pakket aanvragen, waarmee je op verzoek je handdoeken kunt laten vervangen. Indien je een intensievere schoonmaak wenst, kun je een Extensive Cleaning Package bij een van onze hosts of voorafgaand aan jouw verblijf bijboeken.

Informatie aanvragen

Fitness 'Daily Work Out'

Als hotelgast kun je gratis gebruikmaken van de sportfaciliteiten in onze fitness ‘Daily Work Out’. De fitnessruimte is uitgerust met de nieuwste apparatuur om jouw lichaam en geest in balans te houden. Zo beschikt onze fitness over 2 hardloopbanden, 2 home trainers, een cross trainer, een roeimachine en kettlebells en multistation voor krachttraining. Onze ‘Daily Work Out’ fitnessruimte is dagelijks geopend van 06:00 uur tot 23:00 uur. Ook externe gasten zijn van harte welkom om gebruik te maken van onze fitnessfaciliteiten. 

Prijzen voor externe gasten: € 7,50 per keer | € 17,50 per maand | € 150 per jaar.
 

Gameroom

Als hotelgast kun je in de gameroom gebruik maken van onze biljarttafel onder het genot van muziek uit onze jukebox.

Self service

De Food Market is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend.

Dit geeft de mogelijkheid om op ieder gewenst moment van de dag je producten aan te schaffen bij de zelf-scan betaal interface. Bij vragen staat één van onze hosts ter beschikking om je waar nodig te assisteren. 

In de Food Market kun je daarnaast gebruikmaken van de oven en grill, waarmee je jouw gewenste producten zoals panini's, tosti's en sandwiches zelf kunt bereiden.

Taxi service

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp biedt een betaalde taxi service tegen een extra vergoeding van en naar Schiphol Airport aan. Op aanvraag kun je gebruikmaken van deze service, je dient hiervoor een reservering te maken. 

Bewaakt parkeren
Het Apart-Hotel beschikt daarnaast over een ruime, bewaakte parkeerplaats waar je op basis van beschikbaarheid voor € 5,- per dag kunt parkeren. Indien je gebruik wenst te maken van onze parkeerfaciliteiten, word je  ook vriendelijk gevraagd voorafgaand aan jouw verblijf te reserveren. 

Contact