Food Market

De Food Market bevindt zich in het centrale gedeelte van het Apart-Hotel. Hier kunt u de gehele dag terecht voor ontbijt, lunch en diner tot een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten. In de naastgelegen de Food Market kunt u ontspannen in onze sfeervolle lounge.

De self service Food Market is 24 uur per dag geopend.

Producten

In de Food Market vindt u een uitgebreid assortiment aan met zorg geselecteerde producten;
van smakelijke gerechten en dranken tot praktische artikelen. Hierbij staat kwaliteit en innovatie centraal.

De producten zijn verrassend, seizoensgebonden en gezond. Zo heeft een ruime keuze aan ontbijt-, lunch- en dinermogelijkheden. Geniet in de ochtend van yoghurt en overnight oats of later op de dag van een rijkbelegde italiaanse sandwich of panini met bijpassende selectie aan wijnen of bieren.

Voor het dagelijkse gemak kunt u terecht voor bruikbare producten zoals verzorgingsproducten.

Self service

De Food Market is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend.

Dit geeft de mogelijkheid om op ieder gewenst moment van de dag uw producten aan te schaffen bij de zelf-scan betaal interface. Bij vragen staat één van onze hosts ter beschikking om u waar nodig te assisteren. 

In de Food Market kunt u daarnaast gebruikmaken van de oven en grill, waarmee u uw gewenste producten zoals panini's, tosti's en sandwiches zelf kunt bereiden.

Lounge

Tegenover de Food Market is een speciale werk- en zitgedeelte voor u ingericht,
om tijdens uw werkzaamheden te genieten van uw koffie of snack.

Ook bent u van harte welkom in onze naastgelegen lounge. In een ontspannen sfeer kunt u hier in alle rust plaatsnemen met een drankje en (warme) gerechten. Deze ruimtes zijn modern, stijlvol maar vooral ook huiselijk gemeubileerd en beschikken over gratis Wi-Fi.