Contact

Amrâth Apart-Hotel Schiphol is gelegen in Badhoevedorp, 10 minuten van Schiphol, nabij het Amsterdamse Bos en op 20 minuten rijden van Amsterdam. Luchthaven Schiphol is gemakkelijk te bereiken via onze betaalde taxi service, daarnaast zijn er diverse openbaar vervoerverbindingen naar het bruisende hart van Amsterdam.

 

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp  

Meidoornweg 2, 1171 JW Badhoevedorp  
T: 020 225 8646
E: info@amrathaparthotelschiphol.nl

Contactformulier

Mocht je een vraag of een verzoek hebben, dan kan je onderstaand contactformulier invullen. Wij zijn je graag van dienst.

Bereikbaarheid

Betaalde taxi service

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp biedt een betaalde taxi service van en naar Schiphol Airport aan, tegen een extra vergoeding. Op aanvraag kan je gebruikmaken van deze service, je dient hiervoor een reservering te maken via e-mail.

Parkeren

Je vindt ons Apart-Hotel nabij de A4 snelweg in Badhoevedorp, waardoor Amrâth Apart-Hotel Schiphol goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer. Wij beschikken over een ruime bewaakte parkeerplaats waar je op basis van beschikbaarheid betaald kunt parkeren. Indien je gebruik wilt maken van onze parkeerfaciliteiten word je vriendelijk gevraagd om voorafgaand aan jouw verblijf een parkeerplek te reserveren. Daarnaast beschikt het hotel ook over parkeerplaatsen met elektrische laadpalen.

Openbaar vervoer

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp is goed te bereiken met het openbaar vervoer.
Diverse buslijnen brengen je naar de binnenstad van Amsterdam. Raadpleeg 9292 voor de actuele vertrektijden.