Contact

Amrâth Apart-Hotel Schiphol is gelegen in Badhoevedorp, 10 minuten van Schiphol, nabij het Amsterdamse Bos en op 20 minuten rijden van Amsterdam. Luchthaven Schiphol is gemakkelijk te bereiken via onze betaalde taxi service, daarnaast zijn er diverse openbaar vervoerverbindingen naar het bruisende hart van Amsterdam.

 

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp  

Meidoornweg 2, 1171 JW Badhoevedorp  
T: 020 225 8646
E: info@amrathaparthotelschiphol.nl

Contactformulier

Mocht u een vraag of een verzoek hebben, dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst.

Bereikbaarheid

Betaalde taxi service

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp biedt een betaalde taxi service van en naar Schiphol Airport aan, tegen een extra vergoeding. Op aanvraag kunt u gebruikmaken van deze service, u dient hiervoor een reservering te maken via e-mail.

Parkeren

U vindt ons Apart-Hotel nabij de A4 snelweg in Badhoevedorp, waardoor Amrâth Apart-Hotel Schiphol goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer. Wij beschikken over een ruime bewaakte parkeerplaats waar u op basis van beschikbaarheid voor € 3,- per dag kunt parkeren. Indien u gebruik wilt maken van onze parkeerfaciliteiten wordt u vriendelijk gevraagd om voorafgaand aan uw verblijf een parkeerplek te reserveren. Daarnaast beschikt het hotel ook over parkeerplaatsen met elekrische laadpalen.

Openbaar vervoer

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp is goed te bereiken met het openbaar vervoer.
Diverse buslijnen brengen u naar de binnenstad van Amsterdam. Raadpleeg voor 9292 voor de actuele vertrektijden.