Parkeren

Welkom bij ons hotel, waar jouw comfort en gemak onze hoogste prioriteit hebben. Parkeren bij Amrâth Apart Hotel Schiphol Badhoevedorp is praktisch en gemakkelijk. Het hotel heeft voldoende parkeerplaatsen dichtbij, waardoor je snel en zonder gedoe je auto kunt neerzetten.

De locatie is handig voor reizigers, want je bent in een paar minuten bij Schiphol. Voor elektrische auto's zijn er oplaadpunten, zodat je ook tijdens je verblijf kunt bijladen. Dit maakt parkeren bij het hotel een prettige ervaring. Zo kun je ontspannen aan je reis beginnen of je verblijf voortzetten.

Betaald parkeren

Amrâth Apart-Hotel Schiphol beschikt over een eigen parkeerplaats met 88 parkeerplekken. De parkeerplaats bevindt zich voor het hotel en het parkeren op deze parkeerplaats is tegen betaling. Na aankomst bij de parkeerplaats is het van belang om je aan te melden bij de receptie voor toegang tot de parkeerplaats. Het is niet mogelijk om één parkeerplaats van te voren te reserveren, deze zijn namelijk beschikbaar op basis van beschikbaarheid.

Routebeschrijving hotel parkeerplaats

De hotel parkeerplaatsen van Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp bevinden zich op het volgende adres: Meidoornweg2 , 1171 JW Badhoevedorp.

Voer bovenstaand adres in navigatie in of volg de routebeschrijving.Volg de borden op de A4/E19 en neem de afslag op de N232 richting Schipholweg. Blijf rechts aanhouden bij de splitsing en volg de borden naar N232 richting Badhoevedorp/Haarlem.

Vervolg je weg verder op de N232. Sla vervolgens rechtsaf bij de verkeerslichten naar de Sloterweg. Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp bevindt zich aan jouw rechterkant.

Parkeergarages in de omgeving

In de omgeving van het hotel zijn er voldoende openbare parkeergarages. Parkeer de auto tegen betaling in één van de onderstaande parkeergarages. Deze garages zijn 24 uur per dag geopend.

  • ParkBee Ramada Amsterdam Airport Schiphol 
  • ParkBee Parkeergarage De Plantijn 
  • Mobypark – ACTA – Parking