It's Summer time bij Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

Laat de zomer tot leven komen in Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp en beleef een onvergetelijke tijd met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw zomerse verblijf compleet te maken. Ontdek al het moois wat Nederland te bieden heeft. Laat de warmte en gezelligheid van de zomer bij ons samenkomen voor een ervaring om nooit te vergeten!

Overnachten tijdens de zomer

Geniet deze zomer van een ontspannen overnachting bij Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp. Profiteer van dinsdag 18 juni 2024 tot en met zondag 22 september 2024 van 20% korting op een overnachting.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de zomer

Het centrum van Badhoevedorp staat bekend om de gezellige restaurants en cafés. Tijdens de warme zomerdagen staan de restaurants en cafés klaar om je een geweldige culinaire ervaring te geven! Voor een snack tussen door kun je 24/7 terecht in onze Food Market.

Tips om alles uit de zomer te halen

Kun je nog wat inspiratie voor je bezoek aan Badhoevedorp gebruiken? De medewerkers van Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp raden de volgende activiteiten aan:

  • Het Vondelpark Openluchttheater -  Is al 50 jaar de culturele hotspot in Amsterdam. Van mei tot en met september kun je hier terecht voor theatervoorstellingen, concerten en dansoptredens. Het openluchttheater is gelegen in het hart van het Vondelpark. Er vinden diverse voorstellingen plaats in de weekenden deze variëren van klassieke muziek, jazz tot aan moderne dans en cabaret.
  • H'ART Museum aan de Amstel - Langs de schilderachtige Amstel ligt het H'ART Museum, een serene plek gewijd aan kunst en reflectie. Als bezoeker kun je van woensdag tot en met zondag in augustus de diverse artistieke uitingen ontdekken, omgeven door een inspirerende natuurlijke setting.
  • De ParadeTheathre Festival Amsterdam - De Parade Theatre Festival vindt plaats van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 1 september 2024 in het Martin Luther King Park in Amsterdam. Tijdens dit festival kun je genieten van meer dan 80 uitvoeringen variërend van dans en muziek tot theater en comedy. Dit festival biedt een unieke mix van cultuur, met voorstellingen voor jong en oud.