Boek uw kamer

Promotiecode?
Beste prijsgarantie Geen boekingskosten Gratis Wi-Fi 100% veilig boeken

Welkom bij Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp is een ‘extended stay’ hotel dat 98 studio’s en appartementen aanbiedt vanaf 6 nachten tot een heel jaar, uitermate geschikt voor een lange termijn verblijf. Het Apart-Hotel biedt een Food Market met sfeervolle lounges, een fitness en 2 vergaderzalen. Hiermee vormt Amrâth Apart-Hotel Schiphol de perfecte locatie om te (flex)werken en te ontspannen voor de zakelijke markt in en rondom Badhoevedorp. 

Opening Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

Opening Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp

Amrâth Hôtels opent haar 15e hotel. General Manager Jesper Lauersen verwelkomt zijn eerste gasten op maandag 9 oktober 2017 in Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp.

Lees het gehele persbericht
Studio's en appartementen

Studio's en appartementen

Onze appartementen en studio's zijn speciaal ontworpen om u een comfortabel verblijf te bieden. De flexibele kamerindeling geeft de mogelijkheid één riant appartement naar uw wens te creëren.

Bekijk onze appartementen
Nabij Schiphol en Amsterdam

Nabij Schiphol en Amsterdam

Het Apart-Hotel is gelegen in een groene omgeving in de directe nabijheid van Schiphol. Daarmee is het een prima uitvalbasis voor een bezoek aan het bruisende hart van Amsterdam.

Bekijk de locatie
Moderne appartementen & studios

Moderne appartementen & studios

Onze appartementen en studio’s zijn modern ingericht, speciaal ontworpen om u een comfortabel verblijf te bieden.

Door de flexibele kamerindeling zijn de studio's en appartementen volledig naar uw wens aan te passen en zij beschikken over verschillende interieurstijlen en keukenfaciliteiten. Dit maakt de appartementen en studio's uitermate geschikt voor lange termijn verblijven. 

Tijdens uw verblijf kunt u uiteraard gratis gebruik maken van onze Wi-Fi verbinding en heeft u toegang tot onze faciliteiten zoals de fitness en lounges. 

Bekijk onze studio's en appartementen

Locatie en bereikbaarheid

Locatie en bereikbaarheid

Amrâth Apart-Hotel is gevestigd in Badhoevedorp, nabij Schiphol Airport en Amsterdam; daarmee is het Apart-Hotel goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wij bieden de mogelijkheid om de prachtige groene omgeving te ontdekken met de hotelfiets of -scooter. 

Het Apart-Hotel is gelegen in een veelzijdige omgeving, vlakbij het Amsterdamse Bos. Deze omgeving biedt u tal van recreatieve mogelijkheden; zo kunt u zowel de rust opzoeken als een van de vele evenementen en activiteiten bijwonen. Via het bekende Vondelpark kunt u makkelijk het bruisende hart van Amsterdam bezoeken.

Ontdek de locatie  Bekijk de agenda

 

Innovatieve faciliteiten

Innovatieve faciliteiten

Tijdens uw verblijf bieden wij u diverse gemakken en innovatieve faciliteiten, passend bij een lange termijn verblijf.

Dagelijkse gemakken en faciliteiten
In het centrale gedeelte van het Apart-Hotel bevindt zich onze self service Food Market. De Food Market is een moderne shop waar u op ieder gewenst moment onze met zorg geselecteerde producten kunt aanschaffen. Naast de Food Market kunt u plaatsnemen in onze sfeervolle lounge.

Tijdens uw verblijf kunt u tevens gebruikmaken van de fitness en de wasruimte.

Bekijk onze faciliteiten

Kalender